Site Gratuit.ro site gratuit domenii hosting contact fa o comanda
Home Portofoliu Site Map


TERMENI SI CONDITII DE UTILIZATE 

Folosirea prin achizitionarea unor servicii prezentate pe SITE-GRATUIT.RO, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Acest site este intretinut si administrat de SC MG TEAM SRL, ca si detintor de domeniu, care va fi asimilat identic in continuare ca si prestator sau numit SITE-GRATUIT.RO 

DREPTURI DE AUTOR
 Intregul continut SITE-GRATUIT.RO cit si a site-urilor realizate prin intermediul sau - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,si alte date - este proprietatea SITE-GRATUIT.RO si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SITE-GRATUIT.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

CONFIDENTIALITATE 
SITE-GRATUIT.RO respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale beneficirilor produselor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. 

ACCESUL LA SITE-urile gazduite 
SITE-GRATUIT.RO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-urile produse si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, si de al folosi pe alt domeniu sau pe alta gazduire, in orce scop, fara acordul scris al SITE-GRATUIT.RO. Toate produsele se inregistreaza inainte de a fi lansate. 

PRODUSE SI SERVICII 
Toate produsele realizate de catre angajatii SITE-GRATUIT.RO, prin intermediul acestui site sunt proprietate a SITE-GRATUIT.RO fara nici o exceptie. Produsele pot fi cumparate doar cu acordul SITE-GRATUIT.RO, daca se solicita expres acest lucru. 
Singurul serviciu contra cost furnizat prin intermediul acestui site este serviciul de gazduire a unui domeniu sau subdomeniu, iar beneficiarul se foloseste de informatia din interiorul site-ului in interesul sau personal sau comercial atita timp cit plateste gazduirea. 
Clientul poate renunta oricind la serviciul de gazduire.
 SITE-GRATUIT.RO poate suspenda oricind un domeniu sau subdomeniu de la afisare daca nu au fost platite facturile de gazduire si nu din alt motiv. Accesul la realizarea unui site este gratuit, iar timpul de executie si metodele de editare sau construire sunt alese de catre angajatii SITE-GRATUIT.RO, clientul solicitind un model anume si  furnizind informatii. Furnizarea de informatii particulare nu implica obligatia realizarii daca metodele de realizare sunt complexe si sunt necesare multe resurse. Acest lucru este decis doar de reprezentantii SITE-GRATUIT.RO. Realizarea unui site nu include si modificarile complexe(transformari radicale) si adaugarile de continut pe parcurs, acestea se discuta separat.
Preturile afisate pentru gazduire nu sunt promotionale deci ele sunt nevariabile pina la orce modificare a ofertei, prin acesta intelegind ca avem dreptul sa schimbam oferta de gazduire in functie de factorii economici.

RASPUNDERI 
SITE-GRATUIT.RO foloseste un serviciu oferit de terti si nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul sau de incidentale cu caracter deranjant produse de persoane anonime(hackeri, spameri,sa.). 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) se va realiza in colaborare cu beneficiarii serviciului de gazduire, din acest motiv, SITE_GRATUIT.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate . 
Continutul insa nu poate avea caracter imoral, obscen sau ilegal, conform legilor din Romania. Ne rezervam dreptul de a refuza clientii care solicita astfel de lucruri, iar pentru cei care posteaza singuri astfel de informatii, sau trimit prin mail, avem dreptul sa-l suspendam sau sa reziliem serviciul fara instiintare. 

DISPOZITII FINALE 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Home | Despre noi |  Website  | Domenii  |  Gazduire  | Portofoliu  |  Contact
Copyright © 2008 site-gratuit.ro platforma a firmei MG TEAM    |    Termeni si conditii